|
2022-08-10 07:51:36, szerda
|
|
|
Hozzávalók
50 dkg finomliszt
20 dkg burgonya (főtt)
A főtt burgonyát összetörjük és összekverjük a liszttel, jól összedolgozzuk.
A kész tésztából kisebb adagokat szaggatunk, amikből vékony kis
lepénykéket formázunk..
Száraz serpenyőben mindkét oldalát megpirítjuk, majd rögtön a sütést
követően fokhagymás olajjal megkenjük.
|
|
|
0 komment
, kategória: Gasztronómia 3. |
|
Címkék: összedolgozzuk, összekverjük, lepénykéket, serpenyőben, összetörjük, megpirítjuk, hozzávalók, finomliszt, fokhagymás, szaggatunk, burgonyát, megkenjük, tésztából, formázunk, követően, adagokat, liszttel, burgonya, amikből, oldalát, mindkét, olajjal, sütést, rögtön, száraz, kisebb, vékony, főtt burgonyát, kész tésztából,
|
|
|
|
főtt burgonyát, kész tésztából, összedolgozzuk, összekverjük, lepénykéket, serpenyőben, összetörjük, megpirítjuk, hozzávalók, finomliszt, fokhagymás, szaggatunk, burgonyát, megkenjük, tésztából, formázunk, követően, adagokat, liszttel, burgonya, amikből, oldalát, mindkét, olajjal, sütést, rögtön, száraz, kisebb, vékony, , ,
|
|
|
|
2024. április
| | |
|
|
ma: |
0 db bejegyzés |
e hónap: |
75 db bejegyzés |
e év: |
582 db bejegyzés |
Összes: |
34593 db bejegyzés |
|
|
|
|
- Ma: 3455
- e Hét: 25745
- e Hónap: 48012
- e Év: 180566
|
|
|